Quantcast

Antik Sat: Nový přijímač Antik Nano 3S a akce na produkty

| Tisk

logo Programy satelitní placené televize Antik Sat je možné sledovat na novém přijímači. Košický telekomunikační operátor Antik telecom přichází s novým modelem, který nese označení Antik Nano 3S.

Nový přijímač Antik Nano 3S má displej, což potěší všechny uživatele, kteří u takových přijímačů vyhledávají víc než jen stavové LED diody. Přístroj má podporu také Ultra HD / 4K rozlišení, což je možné využít u příjmu zatím jediného programu v tomto formátu - erotické stanice Extasy 4K, kterou ze satelitu nabízí pouze Antik Sat.

Předností nového přístroje jsou menší praktické rozměry.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Antik Nano 3S (foto: Antik telecom)

S uvedením nového přijímače na trh přichystal operátor limitovanou atraktivní nabídku satelitního set top boxu a dekódovacích karet.

+ Satelitní set top box Antik NANO 3S s displejem je možné pořídit za 49 eur včetně DPH.


+ Samostatnou dekódovací kartu Antik Sat zájemce pořídí za 1,50 eur
+ Uvedený přijímač s dekódovací kartou lze koupit za 50,50 eur

Vedle zvýhodněné ceny na přijímač a dekódovací kartu nabízí Antik Sat výhodnou cenu za objednávku.

Každý zákazník Antik Satu, který jako nový zákazník požádá o službu Antik Sat a uzavře tedy novou smlouvu nebo stávající klient, který chce prodloužit nebo aktivovat některý z vyšších televizních balíčků (vyjma balíčku "Pre začiatok"), se mu délka předplatného zdvojnásobí (maximálně o 12 měsíců).

Antik Sat poskytuje svoje DTH služby ze satelitu Eutelsat 16A na pozici 16°E. Vysílání je kryptováno systémem Conax. Vysílání je určeno pro zákazníky na Slovensku.

redakce





Reklama




Vybrané články