Quantcast

TV Nova spustí kanál Nova Lady, Nova 2 se přejmenuje na Nova Fun

| Tisk

Televizní skupina Nova chystá rozšíření svého programového portfolia. Během podzimu spustí nový tématický kanál Nova Lady, který bude cílit na ženské publikum. Změny čekají také diváky stanice Nova 2, která se opět přejmenuje. Nově se bude jmenovat Nova Fun a bude cílit na mladší diváky.

Během podzimu - konkrétní termín ještě nebyl oznámen - bude spuštěn nový kanál Nova Lady zaměřený na ženské divačky.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Logo Nova Lady

Rozšiřujeme portfolio stanic v rámci skupiny Nova, a představíme proto již velmi brzy také novou stanici Nova Lady. Jak již z názvu vyplývá, bude zaměřena na ženy. Konkrétní formáty, která tam budeme vysílat, zatím zveřejňovat nebudeme, už nyní ale mohu prozradit, že půjde o mix oblíbených českých i zahraničních romantických seriálů, filmů nebo reality show,“ dodává Silvia Majeská.

Nova 2 se přejmenuje na Nova Fun a bude se ještě více zaměřovat na obsah pro mladší cílovou skupinu.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Logo Nova Fun

Programové pilíře podzimu na Nova Fun budou oblíbené seriály, které znáte z Nova 2, tedy Přátelé, Teorie velkého třesku a Dva a půl chlapa, ale postupně budeme přidávat i další formáty,“ říká Silvia Majeská, programová ředitelka skupiny Nova. Nové logo i grafika jsou velice hravé, vycházejí z ostrých, křiklavých barev, které symbolizují zábavu, pohodu a party.

Nova Action název nemění ale prošla repositioningem - mění svůj koncept, grafiku a obsah.

Stanice Nova Action se bude ještě více zaměřovat na mužské diváky, kromě oblíbených seriálů jako Námořní vyšetřovací služba: New Orleans na diváky čeká řada reality show, např. SAS: Odvážnému štěstí přeje, která mapuje náročný proces přijímání nových členů SAS, tedy speciální jednotky britské armády, nebo Dannyho auťáky (Counting Cars), u které jistě zaplesá srdce každého kutila a nadšeného opraváře. Nebude chybět ani reality-TV Hledači pokladů (American Pickers) nebo dokumentární seriál Bezpečná hranice z prostředí australských hraničních kontrol na letištích.




obrázek

▲ Obr č. 3 - Logo Nova Action

Nova Cinema i Nova Gold zůstávají, a i nadále budou divákům přinášet ty nejlepší české i světové megafilmy, respektive seriály či jiné oblíbené formáty ze zlatého fondu TV Nova.

Malé stanice skupiny Nova mají na trhu dlouhodobě silnou pozici. Rozhodli jsme se ale, že je chceme ještě posílit a přinést našim divákům nový obsah i nové značky. Jsme lídr televizního trhu a chceme být stále napřed a udávat trendy,“ říká Jakub Strýček, marketingový ředitel TV Nova.

Grafickou a konceptuální část zastřešila světoznámá londýnská agentura Red Bee Media, jež stojí za podobnými projekty například pro Universal TV, Discovery+, AMC Networks International nebo BBC.

redakce





Reklama




Vybrané články