Quantcast

Liga mistrů UEFA na nových kanálech Nova Sport 3 a 4

| Tisk

Televizní skupina Nova spustí dva nové prémiové sportovní kanály s názvy Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Na nich divákům nabídne Ligu mistrů UEFA a další prestižní fotbalové soutěže jako italskou Serii A, španělskou La Ligu a německou Bundesligu.

Nové stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4

Nové stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4 začnou vysílat již 13. srpna 2021. Práva pro tyto soutěže získala Nova díky novému partnerství se společností Saran Media Group.

Společnost Saran Media patří mezi významné globální hráče na poli sportovních vysílacích práv a dlouhodobých partnerství s mezinárodními federacemi a ligami napříč velkým množstvím sportů.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Startují nové kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4

Z každého hracího dne Ligy mistrů UEFA nabídnou stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4 většinu zápasů. Ligou mistrů ale novinky na Nova Sport zdaleka nekončí. K francouzské Ligue 1, na kterou jsou už diváci zvyklí, nově přibudou další tři mimořádně kvalitní soutěže. LaLiga, Bundesliga a Serie A.

Na novinky se intenzivně připravuje i výrobní oddělení. Nova Sport chystá bohatý doprovodný program, který využije i nové zpravodajské studio a ty nejmodernější technologie. „Zápasy Ligy mistrů UEFA budou doprovázet na stanicích Nova Sport 3 a Nova Sport 4 i velkoryse pojatá zápasová studia s fotbalovými experty. V novém studiovém komplexu, který brzy představíme, hrají sportovní zpravodajství a přenosy důležitou roli. Soustředíme se zde na propojení sportovních výsledků a aktualit s živým vysíláním v moderním pojetí designu a se špičkovým technologickým servisem,“ vysvětluje kreativní ředitel Alan Záruba.

Od svého spuštění budou nové programy Nova Sport 3 a Nova Sport 4 dostupné v nabídkách televizních operátorů O2 TV, T-Mobile Czech Republic, Slovak Telekom a DIGI Slovakia. TV Nova jedná o distribuci Nova Sport 3 a 4 i s dalšími operátory, aby byl tento obsah dostupný největšímu počtu diváků.



Konec kanálů Digi Sport, start Premier Sport 2

Na českém a slovenském trhu dojde k významným změnám v oblasti sportovních kanálů. Vedle spuštění stanic Nova Sport 3 a Nova Sport 4 na trhu skončí stávající stanice Digi Sport. Místo nich budou divákům k dispozici zmíněné dva nové programy pod značkou Nova Sport a také stanice Premier Sport 2.

Vlastníkem TV licence na kanál Premier Sport 2 je společnost O2. Na výrobě televizní stanice se bude podílet kompletní tým komentátorů a moderátorů stanice O2 TV Sport. Stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4 vznikají pod taktovkou TV Nova. Na výrobě televizních pořadů a zápasů se bude podílet i tým expertů z DIGI Slovakia díky bohatým zkušenostem z minulých ročníků.

redakce





Reklama




Vybrané články