Quantcast

Animal Planet HD v paketu Cyfra+

| redakce | tiskobrázek k článku: Animal Planet HD v paketu Cyfra+

Dne 16. září 2009 se nabídka polské satelitní pay-tv platformy Cyfra+ rozšířila o program ve vysokém rozlišení (HDTV) - Animal Planet HD. Až do 11. listopadu 2009 mohou stanici sledovat všichni abonenti platformy s aktivovanou HD nabídkou.

Je to již devátý HD kanál v nabídce Cyfra+ po stanicích Canal+ Film HD, Canal+ Sport HD, National Geographic Channel HD, HBO HD, Filmbox HD, MTVN HD, Eurosport HD a Eurosport 2 Bundesliga HD.

Animal Planet je jedinou stanicí na světě, která se zcela věnuje životu zvířat. Animal Planet HD vysílá pořady vyrobené ve vysokém rozlišení (1080i) a představuje skutečnou přírodu, svět zvířat ve vztahu s člověkem.

CYFRA+ nabízí Animal Planet HD v balíčku Prestiżowy HD+ bez dalších poplatků a také zvlášť pro zákazníky Prestiżowy+, Komfortowy+ a Podstawowy+. Program Animal Planet HD je k dispozici na 74. pozici.

Animal Planet HD je devátým novým kanálem - vedle TVP Sport, Filmbox Family, Universal Channel, SCI FI, Travel Channel, Discovery Investigation ID, Orange Sport Info a Eurosport 2 HD, které byly do nabídky platformy zařazeny v letošním roce. To je také sedmý kanál rodiny Discovery, který je k dispozici v Cyfra+, kromě Discovery Channel, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel & Living, ID Investigation Discovery a Animal Planet.

Animal Planet HD vysílá na satelitu Hot Bird 9 (13°E), na kmitočtu 11,258 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK v kódu Conax a Mediaguard 4.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články