Quantcast

Digital+ spustí 3D vysílání

| redakce | tisk

Provozovatel španělské satelitní pay-tv platformy Digital+ plánuje v tomto roce nabídnout svým abonentům vysílání s trojrozměrným obrazem (3DTV). První content ve 3D bude odvysílán již 17. dubna 2010. Půjde o koncert Enrique Burburyho ve kterém zpěvák představí poslední album disco: Las Consecuencias, které se stalo číslem jedna v mnoha zemích Latinské Ameriky.

Canal+ o tom informoval prostřednictvím tiskové zprávy a zdůraznil, že se stává prvním kanálem ve španělštině, který bude nabízet obsah v této technologii. Diváci budou pro příjem potřebovat terminál iPlus a také nový televizor s podporou 3D.

3D televizory významných producentů se ve větší míře objeví na španělském trhu během léta letošního roku.

V nadcházejících měsících hodlá Canal+ na platformě Digital+ přinést 3D obsah pro širokou veřejnost s exkluzivními událostmi ve světě sportu a kultury.

Miguel Salvat, ředitel Canal+ k tomu řekl: "3D technologie je nyní výborným prostředkem k oslovení našich zákazníků nejvyšší kvalitou v nejlepším technickém provedení."

Vedle Digital+ hodlá v první polovině dubna spustit oficiální 3D vysílání také britská BSkyB, provozovatel satelitní platformy Sky Digital.





Reklama




Vybrané články