Quantcast

Discovery mění strukturu vedení nejen v Evropě

| redakce | tisk

Společnost Discovery Networks International dnes zveřejnila, jak bude vypadat nová struktura nejvyššího vedení operací v Evropě, na Středním východě a v Africe. V této nové struktuře se Evropa geograficky rozděluje na dvě divize, které sdružují trhy v obdobné fázi vývoje.

Východoevropská divize bude zodpovídat za deset značek na 99 trzích včetně Polska, Rumunska, Maďarska, České republiky, Ruska, Středního východu a Afriky.

Podnikání bude vést společnost Discovery Networks Eastern Europe s firemními centry ve Varšavě a Londýně, s místními pobočkami v Rusku, Rumunsku, Maďarsku a České republice.

Vrcholný management pro východní Evropu vypadá takto:

Kasia Kieliová - EVP & Managing Director, Eastern Europe
Phillip Luff - Acting General Manager, Central Europe
Paul Welling - Head of Channels
Fulvia Nicoliová - SVP, Head of Research & Insight
Chris Shaw - SVP, Ad-sales
Caleb Weinstein - SVP, Head of Distribution & Acting General Manager Emerging Markets
Jon Bennett - Director, Corporate Communications

Kasia Kieliová, evropská viceprezidentka Discovery Networks Eastern Europe, k tomu uvedla: „Vzhledem k nerovnoměrnému rozdělení vyzrálých a vysoce růstových trhů placené televize v Evropě dostane společnost Discovery díky novému geografickému rozdělení a talentovanému manažerskému týmu skvělou příležitost zlepšit celoevropské výsledky a zvýšit růst v celém regionu.“

Západoevropská divize zahrnuje 16 trhů včetně Británie, Německa, jižní Evropy, Skandinávie a Beneluxu. Vede ji Dee Forbesová, evropská viceprezidentka Discovery Networks UK & Western Europe. V tomto regionu společnost Discovery vysílá více než 17 kanálů včetně Discovery Channel, Quest, Animal Planet, Science a TLC. Divize bude nadále řízena z londýnské centrály a má regionální pobočky v Itálii, Španělsku, Beneluxu, Německu, Norsku, Švédsku, Finsku a Dánsku.

zdroj: Discovery





Reklama




Vybrané články