Quantcast

Holandské kanály Sport 1 od ledna v nové podobě

| redakce | tisk

Od 1. ledna 2011 budou holandské sportovní kanály Sport 1 vysílat pod novými názvy a budou tématicky zaměřeny - Sport1 Live, Sport1 Golf, Sport1 Tenis, Sport1 Extra 1, Sport1 Extra 2 a Sport1 Extra 3.

Nové názvy kanálů jsou součástí dalšího vylepšení obsahu a rozšíření výběru k širokému rozsahu sportovního obsahu v rámci balíčku Sport1.

Sport1 Live bude i nadále hlavním kanálem Sport1 a bude vysílat všechny důležité přenosy živě. Obsahem stanice bude především fotbal a bude nadále poskytovat to nejlepší z mezinárodních lig, která zahrnuje Champions League a EPL. Nabídku doplní významné události z jiných populárních sportů jako je tenis, golf nebo basketbal NBA.

Sport1 Golf bude vysílat 24 hodiny denně 7 dní v týdnu a zcela se zaměří na golf. Nová stanice vznikla na základě rostoucí popularity golfu. Kanál bude přinášet denní zpravodajství z golfu a přinese také přenosy z velkých turnajů.

Sport1 Tenis - minimálně 38 týdnů v roce 2011 bude na stanici věnováno tenisu. Vedle přenosů z Wimbledonu, který bude vysílán souběžně na několika kanálech a Roland Garros, přinese stanice všechny turnaje série ATP a všechny hlavní turnaje ATP 500 a 250.

Sport1 Extra 1, Sport1 Extra 2 a Sport1 Extra 3 budou vysílat během víkendů a přinesou klíčové přímé přenosy jako například UEFA Champions League, anglickou Premier League, německou Bundesligu nebo NBA.





Reklama




Vybrané články