Quantcast

Internetová videopůjčovna Topfun.tv a Skylink zahajují spolupráci

| redakce | tisk

Internetová videopůjčovna Topfun.tv - filmy online - a satelitní platforma Skylink zahajují strategickou spolupráci. Topfun.tv zároveň informuje o řadě novinek.

Internetová videopůjčovna Topfun.tv - filmy online - zahajuje strategickou spolupráci s největším poskytovatelem služeb satelitní televize v České republice a Slovenské republice - Skylink.

Zákazníci Skylinku se brzy dočkají zajímavých novinek v podobě cenově zvýhodněných služeb z nabídky Topfunu. Prvním počinem této spolupráce je kupón v hodnotě 100,- Kč na filmy z Topfun, který se právě začíná distribuovat ve všech baleních nových karet Skylink.

Novinky v nabídce Topfun.tv
Topfun.tv - filmy online - získal licenci na práva Video-on-Demand (video na přání) pro Českou republiku a Slovenskou republiku, na širokou škálu filmů studia NBC Universal. Mezi hlavní filmy patří například filmy Robin Hood, Mamma Mia!, Zelená zóna, Bournovo ultimátum, Gladiátor a další. Celkem Topfun.tv v následujících 12 měsících přinese svým uživatelům více jak 100 filmů tohoto studia.

Topfun.tv dále rozšiřuje nabídku filmů z produkce studia Warner Bros. Milovníci filmu se mohou těšit na nejnovější filmy, jako například na film Počátek, Sex ve městě 2, nejnovější díl Harryho Pottera, Souboj Titánů, ale také mohou vybírat ze stovky úspěšných filmů, mezi něž patří Dannyho Parťáci, Já legenda, Matrix, Pán prstenů, Trója. Uživatelé Topfun.tv mohou filmy z produkce Warner sledovat jak s 24 hodinovou licencí, ale také digitálně nakupovat na tzv. časově neomezenou licenci.

Vánoční dárek od Topfun.tv
Topfun svým zákazníkům připravil pro období Vánoc malý dárek. Získají jedinečnou možnost sledovat online 12 filmů zcela zdarma. Každý den od 20. 12. 2010 bude na stránku Topfun přidán jeden film. Do konce roku 2010 tak přibude 12 filmů, které mají zákazníci Topfunu možnost sledovat zcela ZDARMA. Stačí se jen zaregistrovat a mít nainstalovaný přehrávač Silverlight. Poplatek za stažení 24 hodinové licence k filmu za zákazníky využívající akci film zdarma v období od 20. 12. do 31. 12. 2010 platí Topfun Media a.s.

Mezi největší taháky vánoční akce „Filmy zdarma“ patří Obchodník se smrtí, Předtucha, Milionář z chatrče a Kozí příběh: Pověsti staré Prahy, Bruno a další.

zdroj: Skylink





Reklama




Vybrané články