Quantcast

Léto na Prima COOL

| redakce | tisk

Prima COOL se v červnu vrací k osvědčeným typům pořadů a navrch nabídne novinky - včetně původního českého magazínu o motocyklech I Like Bike. I start prime timu se od 30. 5. posune v pracovních dnech zpět na svůj originální coolovský čas, tedy na 20.15.

Proměna vysílacího schématu mladé televize ze začátku letošního dubna ukázala, že ne všechny změny se věrným divákům mediálního bratříčka Televize Prima líbí. S létem se proto Prima COOL vrátí k osvědčeným pořadům. Kromě toho nabídne svým příznivcům programové novinky a jeden zbrusu nový český magazín o motocyklech I Like Bike.

K první změně dojde už 30. 5., kdy se prime time ve všedních dnech posune zpět na svůj originální „coolovský“ čas, tedy na 20.15. O dva dny později vystřídá v tomto čase seriál Dokonalý podraz nová reality show Špinavá práce. Moderátor Mike Rowe si vyzkouší nejodpornější povolání, na která je vůbec možné narazit, a divákům je také bez obalu předvede. Dokonalý podraz bude od 18. 6. vysílán každou sobotu v 17.30.

Štafetu podvečerního sci-fi seriálu přeberou od 8. 6. po Star Treku: Nové generaci slavné Krajní meze. Na diváky tak čekají každý všední den od 17.35 šokující příběhy plné fantazie, které přivádějí hrdiny do nejneuvěřitelnějších situací.

Červnový návrat v obvyklém vysílacím čase (19.20) hlásí i Faktor strachu, a to nejen v reprízách, v nichž budou opět dovádět odvážní Britové (od 30. 5.), ale od 16. 6. také v podobě několika nových dílů z australského kontinentu.

S létem Prima COOL rovněž nabídne jízdu na motorkách, a to hned na dvou „strojích“. Prvním bude od 20. 6. každé pondělí od 20.15 reality show Americký chopper. Milovníkům dvou kol představí nejodvážnější úpravy motocyklů a s nimi pohledy do dílny rodiny Teutulů, kde to mezi Paulem a jeho syny často pořádně vře. Neobvykle horko může být některým citlivým povahám od 10.6. také při sledování nového českého motorkářského magazínu I Like Bike. Netradiční moderátoři Harry a Speedy si neberou servítky a ostře nabitým slovníkem se strefují takřka do všech a do všeho. Nelze jim však upřít bezmeznou lásku k motocyklům a nadšení, kterým „špikují“ reportáže o nejnovějších a nejzajímavějších strojích, jež jsou k vidění u nás i ve světě.

Průšvihy, přestřelky, automobilové honičky, ztřeštěné pátrací metody a velkou dávku humoru a napětí nabídne od 20. 6. nový páteční seriál Polda a polda připravený na 21.20. Poldu ze staré školy Dana (Bradley Whitford) a nepopulárního policejního slušňáčka Jacka (Colin Hanks - syn slavného Toma Hankse) odbývají šéfové vyšetřováním drobných majetkových zločinů. Naštěstí se nenudí, protože se jejich případy vždycky nějakou záhadou zvrtnou v pořádně zapeklité kauzy.

Startující léto na Prima COOL ještě doplní reprízy úspěšných seriálů, jako jsou Polda z Marsu (od 12. 6., SO+NE od 10.00), Griffinovi (od 22. 6., PO-PÁ od 10.20) a Trucky na ledě (od 26. 6., NE od 14.00). Kdo se tedy bude chtít v letní okurkové sezoně odreagovat, nabídka dvouletého televizního benjamínka mu opět nabídne osobitý humor i napětí.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články