Quantcast

Garfieldova show - kultovní 3D seriál na ČT1 a ČT HD

| redakce | tisk

Česká televize (ČT) uvede od 4. 7. kultovní 3D animovaný seriál Garfieldova show. Každý všední den v půl sedmé vpodvečer na ČT1. Na ČT HD ve vysokém rozlišení. Jedná se o jeden z nejpopulárnějších komiksů současnosti.

ČT1 potěší milovníky osobitého humoru fenomenálního kocoura Garfielda. Jednička nabídne od pondělí 4. července 2011 premiéru první řady seriálu Garfieldova show. Každý všední den vpodvečer poběží jeden díl, začínat bude vždy v 18:25, respektive v 18:30 hodin.

Třináctiminutové animované příběhy jsou vyvedené v líbivé 3D grafice. Česká televize navíc nabídne sérii ve vysokém rozlišení obrazu, a to v distribuci ČT HD. Diváci se mohou těšit nejen na líného Garfielda, ale i na nepříliš bystrého psa Odieho, jejich společensky nešikovného majitele Jona Arbuckla a další postavy, jejichž trampoty přetiskuje po celém světě více než 2.500 novin či časopisů a na televizních obrazovkách je sleduje publikum ve více než 35 zemích světa.

Je schopen všeho. Mějte se před ním na pozoru! Tlustý cynický kocour Garfield zbožňuje lasagne, nenávidí sport a pondělky, sleduje televizi, ať dávají cokoli, ponižuje svého majitele a pohrdá psy...

Kocour Garfield - král postaviček komiksového stripu. Narodil se v roce 1978 z pera a z čisté lásky kreslíře Jima Davise, kdy jeho tříokénkové kreslené historky začaly vycházet v novinách. V té době netušil, že se stane světovým fenoménem a jednou ho bude denně číst více než 220 milionů fanoušků v 250 zemích světa. I české čtenáře provází tato svérázná postavička na stránkách některých deníků i samostatných knížek už několik let. Nelze se divit, že se jeho neodolatelnému a kultivovanému humoru dostalo i animovaného zpracování.

zdroj: ČT





Reklama




Vybrané články