Quantcast

7E: Nat Geo Farsi zahájil testy

| redakce | tiskobrázek k článku: 7E: Nat Geo Farsi zahájil testy

Před startem je další verze dokumentárního kanálu National Geographic Channel. Na satelitu Eutelsat W3A na orbitální pozici 7 st. východně byly zahájeny technické testy nové mutace National Geographic Farsi.

Kanál National Geographic Farsi v současné době vysílá upoutávky a podle informací ve spotech má odstartovat 15.10.2011 v 16:30 hodin našeho času. Stanice bude vysílat v perštině. Svým programem může oslovit až 110 milionů lidí, kteří mluví tímto jazykem. Vedle Íránu se touto řečí dorozumí i lidé v Iráku, Ománu, Kataru, Afghánistánu, Pákistánu, Indie, Uzbekistánu, Izraeli, Tádžikistánu a ve Spojených arabských emirátech.

7E: Nat Geo Farsi zahájil testy
▲ 7E: Nat Geo Farsi zahájil testy

National Geographic Farsi je vedle National Geographic Abu Dhabi další televizí pod značkou NGC, která bude vysílat 24 hodiny denně a to volně ( FTA). Diváci se mohou těšit na kvalitní dokumentární programy, například o bezpečnosti, kultuře, přírodě, technice, technologiích a vzdělávání.

technické parametry:

• Eutelsat W3A (7°E), freq. 10,722 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, service ID 5300, video PID 5301, audio PID 5302, FTA





Reklama




Vybrané články