Quantcast

5 nových kanálů v NTV Plus od 18.5.2012

| redakce | tisk

Provozovatel ruské satelitní pay-tv služby NTV Plus ohlásil rozšíření programové nabídky k 18.5.2012 o pět nových programů - Live! (Živi), Prvyj obrazovatelnyj, Prosvešenije, 2x2 a Europa Plus TV.

Kanál Live! (Živi) je ruská televizní stanice zaměřená na pořady o zdravém životním stylu. Stanice vysílá pořady pro diváky všech věkových kategorií. Stanice vysílá pořady o józe, gymnastice, o moderním tanci, aerobiku, břišních tancích, správné výživě, lekce cvičení pro těhotné ženy a děti. Stanice bude vysílat 24 hodiny denně. Bude umístěna do nabídky Bazovyj, Bazovyj Plus, Otkrytie.

Pervyj obrazovatelnyj - ruský informační a vzdělávací kanál. Stanice vysílá pořady a dokumenty o humanitních a přírodních vědách, podnikání, zdravotnictví, literatuře a umění. Televize bude vysílat kursy týkající se fyziky, historie, matematiky, biologie a dalších. Stanice bude součástí balíčku Otkrytie.

Prosvešenie je ruský informační a vzdělávací kanál. Stanice vysílá pořady ruských univerzit, velkých vědců, úspěchy moderní vědy. Dále dokumentární filmy ruské a zahraniční produkce o umění, kultuře, historii a přírodě z různých částí světa. Stanice bude vysílat denně od 8:00 do půlnoci moskevského času. Bude v balíčku Otkrytie.

2x2 je zábavní kanál pro mládež, která ocení humor, satiru a parodii. Stanice vysílá takové tituly jako South Park, Futurama, Family Guy, The Simpsons a další krátké hrané filmy a miniseriály. Program bude v balíčcích Light Plus (Lajt Plus), Bazovyj a Bazovyj Plus.

Europa Plus TV je hudební televizní stanice zaměřená na nejlepší populární hudbu a televizní pořady vlastní tvorby. Základem vysílání jsou videoklipy světových a evropských hitparád a videa populárních ruských umělců. Stanice bude umístěna do balíčků Lajt, Lajt Plus, Bazovyj a Bazovyj Plus.

zdroj: telesat-news.net





Reklama




Vybrané články