Quantcast

Gambrinus liga startuje na TV FANDA, Nova Sport a VOYO.CZ

| redakce | tiskobrázek k článku: Gambrinus liga startuje na TV FANDA, Nova Sport a VOYO.CZ

Poprvé ve své krátké historii přinese nová televizní stanice FANDA přímý přenos z fotbalové Gambrinus ligy. V pátek 27. července 2012 v 17:50 odvysílá TV Fanda první přímý přenos z české fotbalové ligy. Zápas bude možné sledovat i na Voyo.cz

Aby diváci nepřišli o slavnostní zahájení Letních olympijských her v Londýně, začne přímý přenos z utkání 1. kola mezi Lafatovým Jabloncem a Baníkem Ostrava výjimečně už v 17:50. Už od příštího týdne však můžete páteční přímé přenosy sledovat v obvyklém čase - od 20:05. FANDA vám v každém kole nabídne předehrávku kola s atraktivními soupeři, studio se zajímavým hostem, rozbory experta na pravidla Roberta Henna a rozhovory s aktéry zápasu a další překvapení.

O svou dávku špičkového českého fotbalu ovšem nebudou ochuzeni ani diváci kanálu NOVA Sport, který vysílá Gambrinus ligu od roku 2010. Přímé přenosy se přesouvají na nedělní odpoledne se začátkem v 16:55. V rámci úvodního kola můžete sledovat duel předloňského mistra Viktorie Plzeň s Hradcem Králové.

Gambrinus ligu můžete sledovat dvakrát týdně - v pátek na FANDOVI, v neděli na NOVA Sport.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články