Quantcast

Óčko mění programové schéma

| redakce | tisk

Óčko od 3. září mění programové schéma. Na jaké novinky se mohou diváci těšit? Třeba na Drzou Dianu, Limuzínu s Mírou Hejdou, pořad o módě Fashion Time či sérii krátkých videoblogů Ty Trubko.

Nejvýraznější změna se týká večerního vysílání. Čas 21:10 hod bude vyhrazen pro lifestylové pořady. Pondělní večer bude v režii moderátora Míry Hejdy, který si do své Limuzíny bude zvát hosty nejen z hudební branže. Úterní večer si užijí milovníci Selebrit a Rudy z Ostravy. Středa bude ve znamení módy a krásy. Pořadem Fashion Time bude provázet křehká zpěvačka, modelka a milovnice módy Iva Fruhlingová. Závěr pracovního týdne okoření talkshow Drzá Diana moderátorky Diany Kobzanové.

Óčko mění programové schéma
▲ Óčko mění programové schéma

Milovníky vtipných, šílených, uhozených, neuvěřitelných, trapných a bůhví jakých videí potěší série krátkých videoblogů Ty Trubko.

Změna podzimního schéma, nové lifestylové pořady, refresh playlistových, to vše je součástí procesu změn Óčka. Óčko se mění. Chceme divákům, kteří mají nyní možnost Óčko, jako jedinou hudebně-lifestylovou televizi, naladit v celoplošném digitálním vysílání, nabídnout program co nejvíce jim šitý na míru, aby se Óčko stalo jejich společníkem, ať už doma dělají cokoli“, říká generální ředitel Óčka Štěpán Wolde.

Toto však nejsou jediné novinky, které má Óčko na podzim připravené. Další překvapení chystá a bude o nich informovat v průběhu září.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články