Quantcast

MTG spustí 3 nové HD programy v Rusku, na Ukrajině a SNS

| redakce | tisk

Modern Times Group (MTG) prostřednictvím Viasat Broadcasting spouští v Rusku, na Ukrajině a v dalších zemích SNS tři nové placené filmové programy ve vysokém rozlišení (HDTV) - TV1000 Premium HD, TV1000 Megahit HD a TV1000 Comedy HD. Start je naplánován na říjen 2012.

Stanice budou využívat bohaté knihovny společností Twentieth Century Fox Television Distribution, Sony Pictures Television a Warner Bros se kterými pro stejná území společnost podepsala víceleté exkluzivní smlouvy na placenou televizi a online služby.

TV1000 Premium HD se zaměří na premiérové oceňované tituly z hollywoodských studií a nezávislých místních distributorů. TV1000 Megahit HD bude obsahovat v první řadě premiéry nejnovějších filmových trháků z Hollywoodu a Ruska. TV1000 Comedy HD nabídne americké filmové komedie.

Všechny tři kanály budou vysílat také v HD kvalitě. Stanice budou vysílat 24 hodiny denně v HD a se zvukem v Dolby Digital 5.1. Neruské tituly budou dabovány do ruštiny.

Nové kanály budou k dispozici na kabelou, satelitu, IPTV a v DVB-T sítích a rozšíří stávající portfolio placených programů - TV1000 East, TV1000 Russian Kino, TV1000 Action East, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Nature HD, Viasat History HD a Viasat Sport. Stanice TV1000 East a TV1000 Russian Kino jsou v Rusku dva nejsledovanější placené televizní kanály.

Z knihovny Century Fox Television Distribution diváci uvidí takové tituly jako Rise of the Planet of The Apes, X-Men First Class a The Descendants. Od Sony Pictures Television se mohou diváci těšit na snímky The Amazing Spider-Man, Total Recall a Men in Black 3 a Warner Bros. dodá tituly jako například Rock of Ages, Sherlock Holmes: A Game of Shadows a The Dark Knight Rises.





Reklama




Vybrané články