Quantcast

SCM dodá moduly pro příjem programů v DVB-T ve Švédsku

| redakce | tisk

Společnost SCM Microsystems, výrobce řešení zabezpečení přístupu k digitálním službám, dodá na švédský trh moduly pro příjem kódovaných programů. Prvních 10 tisíc modulů již bylo dodáno. SCM moduly obdrží příjemci programů nabídky Boxer TV. Boxer TV je dceřinná společnost skandinávského koncernu a podniku Teracom, největšího švédského distributora rozhlasových a televizních programů.

Přístupové moduly od SCM mají zabudovaný systém podmíněného systému Viaccess (TM), který používají tamní operátoři k zabezpečení signálu před neautorizovaným příjmem. Modul odpovídá standardu pro příjem digitální programů v DVB (digital video broadcasting) se slotem (sloty) Common Interface.

SCM Microsystems je největší dodavatel modulů pro příjem kódovaných programů. Do dnešního dne má podepsáno zhruba 7 miliónů licencí na přístupové moduly s broadcastery na celém světě - mj. s německou Premiere, holandskou Canal Digitaal, rakouskou ORF a tureckou platformou Digiturk v Evropě a také broadbandových řešení v Ásii.

zdroj: DF





Reklama




Vybrané články