Quantcast

M77 Group ještě nevypnula Minimax. Jedná o migraci do Skylinku

| redakce | tiskobrázek k článku: M77 Group ještě nevypnula Minimax. Jedná o migraci do Skylinku

V pátek dopoledne bylo odpojeno několik programů, které byly součástí nabídky satelitní platformy CS Link . Vypnutí stanic souvisí s postupným útlumem služeb na této platformě.

M77 Group vypnula modulaci programů AXN Czechia, AXN Crime, AXN Sci-Fi, Universal Channel, Sport 2 a také Spektrum. Tyto programy byly nahrazeny textovou informací o vypínání placených programů a nutností registrace karty Skylink Výměna.

Jediný placený program, který jen pro zákazníky CS Link zůstal je dětský kanál Minimax. Tento kanál by totiž mohl zmigrovat do sesterské platformy Skylink.

"Jednání stále probíhají," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, předseda představenstva společnost M77 Group, která obě platformy provozuje k možnému zařazení Minimax do Skylink. Pokud budou jednání úspěšná, stanice vstoupí do nabídky Skylink podobně jako stanice Film+ či HBO2, které dříve mohli sledovat jen klienti CS Link.

Ostatní programy CS Linku neměly takové "štěstí" a do nabídky Skylink se proto nedostaly. Důvodem může být cena programu za abonenta ale třeba i skutečnost, že stejný žánr je v nabídce zastoupen kanálem s podobným obsahem.





Reklama




Vybrané články