Quantcast

freeSAT by UPC Direct nezařadí ani TV Smíchov ani DajTo

| redakce | tiskobrázek k článku: freeSAT by UPC Direct nezařadí ani TV Smíchov ani DajTo

Nabídka satelitní placené televize freeSAT nebude v nejbližší době rozšířena o nové neplacené české a slovenské programy. V programovém rastru UPC DTH se neobjeví ani slovenská Dajto, ani nové české programy Pětka a TV Smíchov.

"O možnostech rozšiřování nabídky o nově vznikající stanice jednáme s poskytovateli na pravidelné bázi," uvedl na sociální síti provozovatel platformy freeSAT by UPC Direct. "V této době nemáme žádné bližší informace o rozšiřování o TV Smíchov. Stanici TV Dajto do naší nabídky zařadit v této době neplánujeme," dodává operátor. Stejnou odpověď uvedl i na možnost zařazení nové české celoplošné zábavní televize Pětka, která se momentálně ocitá ve finančních problémech a hledá investora.

Zákazníci freeSAT by UPC Direct se v nejbližší době dočkají rozšíření nabídky. Již v pondělí 17.12.2012 bude do programového rastru zařazen dokumentární kanál Animal Planet HD s českým/slovenským dabingem. FreeSAT se tak stane první platformou u nás, která bude tento program nabízet svým zákazníkům.

Další rozšiřování nabídky je naplánováno na leden 2013.





Reklama




Vybrané články