Quantcast

Skylink: Private Spice od 22. hodiny a v MPEG-4

| redakce | tiskobrázek k článku: Skylink: Private Spice od 22. hodiny a v MPEG-4

Provozovatel satelitní platformy Skylink chystá změnu distribuce hard erotického kanálu Private Spice. Stanice změní vysílací formát (přechod z MPEG-2 do MPEG-4), frekvenci a rozšíří vysílací čas. V budoucnu bude tento program vysílat od 22:00 do 6:00 hodin.

V souvislosti s chystaným startem prvního českého hororového kanálu HOROR FILM se připravuje změna v šíření erotické stanice Private Spice, která doposud sdílí datovou kapacitu s kanály CS Mini/CS Film. V budoucnu to bude jinak: Dvojice "CS" kanálů bude sdílet prostor s HOROR FILM a erotika se přesune na jinou frekvenci - na holandský transpondér M7 Group.

"Pracujeme na přechodu Private Spice na holandský transpondér (v MPEG-4)," uvedl webu parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, provozovatel satelitní platformy Skylink. "Bude pak k dispozici od 22:00 do 6:00," popisuje chystané rozšíření vysílacího času.

"Dosud však nedovedu odhadnout, kdy k tomu dojde," dodává.

Pro sledování programu Private Spice pak bude nutné provést nové vyhledávání se zadáním aktuálních parametrů programu. Na nových parametrech Private Spice již vysílá. Signál je ale zatím určen jen pro klienty CanalDigitaal, TV Vlaanderen.

plánované technické parametry - Private Spice pro Skylink:

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,739 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články