Quantcast

6 nových programů v paketu Kontinent TV

| redakce | tisk

Ruská satelitní pay-tv platforma Kontinent TV (Horizons 2 / Intelsat 15) se rozšířila o dalších 6 stanic. Od začátku roku se nabídka rozšířila o 26 programů. V nejbližší době bude Kontinent TV poskytovat více než 150 kanálů.

V balíčcích Klassičeskij a Bezlimitnyj byl zařazen program Euronews (Evronovosti). V nabídce Bezlimitnyj začala fungovat stanice Bridge TV. V programovém balíčku Otkrytije se objevila stanice RTG TV (Russian Travel Guide). Dále jsou dostupné bezplatné programy Arm Ru a NTM Jaroslavl. V republice Komi je k dispozici navíc stanice Jurgan TV.

Euronews je nejoblíbenější mezinárodní zpravodajský kanál. Přináší nezávislé politické trendy, zvýšenou objektivitu a nestrannost informací. Hlavními pořady stanice jsou nejnovější zprávy, informace z obchodu, ekonomiky, sportu, předpovědi počasí a evropských událostí, stejně tak i exkluzivní rozhovory s předními světovými politiky.

Russian Travel Guide TV je mezinárodní tématický kanál věnovaný cestování po Rusku, jeho kulturní a geografické rozmanitosti. TV kanál tvoří exkluzivní vlastní produkci filmů o kultuře, umění, přírodě.

Bridge TV je hudební kanál vysílaný 24 hodiny denně. Přináší nejoblíbenější videoklipy z různých oblastí hudby. Diváci mohou komunikovat mezi sebou a s DJ prostřednictvím televizní obrazovky a SMS chatů.

TV Arm RU je první a jediný etnický komerční nezávislý kanál v Rusku, který se od března 2010 do současnosti úspěšně rozvíjí na ruském mediálním trhu. Stanice je jedinečným zdrojem informací o kulturním a humanitárním prostoru mezi Ruskem a Arménií s cílem vytvoření jednotného proruského informačního pole, který spojuje sociální, politické a ekonomické zájmy všech rusky hovořících obyvatel Ruska, zemí SNS a Pobaltí.

Jurgan TV - televizní kanál s významným podílem tématických pořadů, originálních relací, které ovlivňují všechny sféry života v zemi.

NTM Jaroslavl - vysílá zprávy, situační komedie, moderní filmy, dokumenty.

zdroj: telesat-news.net





Reklama




Vybrané články