Quantcast

Slovak Sport TV 3 již vysílá, na satelitu ale není

| redakce | tiskobrázek k článku: Slovak Sport TV 3 již vysílá, na satelitu ale není

Provozovatel Slovak Sport spustil třetí sportovní kanál s názvem Slovak Sport TV3. Stanice je od víkendu dostupná u operátora Swan. Ten šíří i první kanál Slovak Sport TV.

Během tohoto týdne by se měla stanice objevit i v regionálních DVB-T multiplexech společnosti Avis, která je provozuje v několika městech a expanduje i na východ - do Prešova a Košic. Píše Mediálne.sk.

Signál má aj Magio a Digi TV, kanál by sa mal v blízkej budúcnosti objaviť aj v ponuke Orangeu, Satra, Antiku a u ďalších operátorov,“ uvedl Mediálne.sk ředitel sportovních stanic Slovak Sport Róbert Greguš. Obsah stanice bude i na webu, naopak nebude na satelitu v nabídce Skylink ale ani v nabídkách jiných satelitních platforem.

Slovak Sport TV3 je neplacený sportovní kanál určený k distribuci pouze na území Slovenska. Stanice vysílá přímé přenosy z hokejové NHL a české fotbalové Gambrinus ligy. Díky distribuci programu pouze na Slovensku může stanice vysílat obsah, který nemůže vysílat na svém hlavním programu Slovak Sport TV, který je šířen na Slovensku i v Česku.

Druhý kanál Slovak Sport TV2 vysílá od srpna tohoto roku a jde o prémiový placený kanál se zápasy anglické fotbalové Premier League. Na Slovensku získala exkluzivitu pro šíření společnost Slovak Telekom. Firma jej zařadila do svých služeb Magio a Digi TV. Do konce roku bude programová dvojka dostupná zdarma. V Česku šíří Slovak Sport TV2 společnost Telefonica ČR ve své IPTV platformě O2TV a také jej nabízí služba Topfun.





Reklama




Vybrané články