Quantcast

Evropská kvalifikace na fotbalové ME 2016 a MS 2018 na Sport1 a Sport2 HD

| redakce | tiskobrázek k článku: Evropská kvalifikace na fotbalové ME 2016 a MS 2018 na Sport1 a Sport2 HD

Televize Sport1 a Sport2 HD výrazným způsobem obohacují své vysílání vrcholného fotbalu o novou strategickou programovou akvizici pro Česko a Slovensko. Provozovatel obou placených kanálů, Chello Central Europe zakoupil pro zdejší trhy exkluzivní práva na přímé přenosy ze všech evropských kvalifikačních zápasů na mistrovství Evropy 2016 a na mistrovství světa 2018 a dále na záznamy kvalifikačních utkání české a slovenské fotbalové reprezentace na oba šampionáty.

Kanály Sport1 a ve vysokém rozlišení vysílající Sport2 HD nabídnou nejen přímé přenosy, ale i sestřihy všech sehraných utkání, což znamená, že zdejší fotbalový fanoušek dostane skrz obrazovku mimořádnou porci špičkové kopané.

Je pro nás velkým potěšením, že jsme zahájili spolupráci s UEFA takovouto významnou dohodou. Můžu s hrdostí prohlásit, že díky ní se naše sportovní kanály, co se týče fotbalu, stanou v Česku a na Slovensku ještě mnohem atraktivnější pro diváky i operátory,“ uvedl Levente B. Málnay, generální ředitel Chello Central Europe.

Příchod nové epochy signalizuje také upravený herní rozvrh. Dosavadní rytmus pátek-úterý se změní, jednotlivá kola rozloží UEFA do tří hracích dnů (čtvrtek-pátek-sobota, respektive neděle-pondělí-úterý). Zápasy budou, podobně jako utkání v Lize mistrů, začínat v pevně stanovených termínech, a to ve všední den ve 20.45, zatímco o víkendu se bude vykopávat nejprve v 18.00 a potom ve 20.45 hod.

Televizní stanice Sport1 a Sport2 HD lze sledovat prostřednictvím placené nabídky kabelových, satelitních a IPTV operátorů. Společně jsou k dispozici ve více než milionu českých a slovenských domácností. Mezi nejvýznamnější distributory patří UPC Česká republika, UPC Broadband Slovakia, Skylink, Slovak Telekom či Telefónica.

Totožná práva získala společnost Chello Central Europe i pro maďarský trh, kde rovněž působí.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články