Quantcast

Skylink bude nabízet službu HBO GO

| redakce | tisk

Zákazníci satelitní platformy Skylink se brzy dočkají nové služby. Společnost M7 Group ve spolupráci s HBO Česká republika se chystají klientům představit službu HBO GO. Jedná se o internetovou videotéku dostupnou ve vysokém rozlišení (HDTV).

HBO GO poskytne zákazníkům neomezený přístup k více než 1500 hodinám pořadů HBO - od seriálů, filmů, dokumentů a dále také k bonusovým materiálům z natáčení, rozhovorům a mnoha dalšímu obsahu. Diváci si mohou u jednotlivých titulů vybrat zvuk v původním znění, dabing, aktivovat titulky, přehrávat bonusy.

Služba HBO GO bude dostupná na počítačích, iPadu, iPhonu, tabletu a chytrých telefonech s OS Android a Windows Phone a také na televizorech LG Smart TV (televizory od roku 2011). Pro HBO GO bude také zapotřebí rychlé internetové připojení.

Skylink začne komerčně nabízet HBO GO v následujících dnech až týdnech. Technické testy probíhají již více než 1/2 roku. Podle zjištění webu parabola.cz bude HBO GO po dobu půl roku dostupná zdarma pro všechny zákazníky s aktivním balíčkem HBO.





Reklama




Vybrané články