Quantcast

Operátor RS7/MPX1a vyhlásil soutěž o ceny

| redakce | tisk

Operátor celoplošné DVB-T vysílací platformy Regionální síť 7 (RS7) / MPX1a vyhlásil na závěr fotbalového šampionátu v Brazílii soutěž o ceny. Pokud vysílání pořadů ČT ve vysokém rozlišení sledujete prostřednictvím celoplošné zemské digitální televizní vysílací sítí MPX1a/RS7, napište provozovateli, odkud a jak televizní signál této sítě přijímáte a jak tipujete výsledky zbývajících tří zápasů.

Fotbalové mistrovství v těchto dnech vrcholí. Zbývá odehrát už jen tři poslední zápasy. Operátor této sítě Progress Digital s.r.o. zahajuje dnešním dnem soutěž o ceny pro diváky přijímající tu to síť.

Můžete se do ní zapojit i vy na www.mux7.cz nebo na www.progressdigital.cz a napsat již dnes svou reakci na soutez@mux7.cz . Soutěž končí nedělním finále a tři z vás kteří nejlépe splní pravidla soutěže, obdrží Mobilní USB DVB-T tuner Technaxx DVB S10, který přináší možnost příjmu digitálního televizního vysílání na mobilní zařízení s operačním systémem Android a podporou USB OTG.

Společnost Progress Digital, která vysílá tuto síť rozšířeného veřejnoprávního multiplexu České televize MPX1a/RS7, provozuje po celé ČR celkem 18 vysílacích lokalit. Vysílací síť pokrývá v tuto chvíli více jak 81 % obyvatel ČR.

zdroj: PD





Reklama




Vybrané články