Quantcast

Fight Sports od října v Německu

| redakce | tisk

Americká mediální firma CSI Sports hodlá v říjnu 2014 spustit na německém trhu svůj placený televizní kanál Fight Sports. Ukazuje se, že Německo je klíčovou oblastí pro CSI Sports, protože box je v této zemi velmi populární a pravidelně to potvrzuje i sledovanost.

Společnost zatím nezveřejnila žádné podrobnosti k distribuci Fight Sports v Německu.

Fight Sports zahájil vysílání 21. prosince 2012 a od počátku vysílá 24 hodiny denně 7 dní v týdnu v řadě kabelových a satelitních platforem a v IPTV. Kanál se specializuje na bojové sporty a bojová umění jako je box, kickbox, judo, karate a sumo. Mnoho akcí se vysílá v přímém přenosu.

Katalog vysílacích práv stanice obsahuje mj. HBO Championship Boxing, Ultimate Fighting Championship (UFC), Mixed Martial Arts (MMA) a New K-1 Championship Kickboxing. Kanál vysílá také pořady Discovery Networks Fight Quest a dokumentární série jako například Xtreme Martial Arts.

Fight Sports je nyní dostupný v několika zemí Evropy a Asie. Nedávno bylo zahájena distribuce Fight Sports ve Francii. Již brzy se kanál může vysílat v dalších zemí Evropy a Asie.

zdroj: satkurier.pl, broadbandtvnews





Reklama




Vybrané články