Quantcast

Polská stanice Orange Sport změní název

| redakce | tiskobrázek k článku: Polská stanice Orange Sport změní název

Společnost RMVC podepsala 15. září 2014 dohodu o převzetí produkce televizního programu Orange sport od Orange Polska s několika podmínkami. Majoritním akcionářem RMVC je Roman Młodkowski a minoritní podíl drží Bartosz Wolszczak.

Roman Młodkowski, bývalý šéf TVN CNBC (dnes TVN24 Bisnes i Świat) v rozhovoru s portálem wirtualnemedia.pl odhalil plány s kanálem Orange Sport.

Dohoda mezi Orange Polska a RMVC je s několika podmínkami. Obě strany ale podrobnosti neuvedly. Stejně tak ani hodnotu transakce. Pokud budou všechny podmínky splněny, dohoda vstoupí v platnost ještě ve čtvrtém kvartále 2014.

Roman Młodkowski v rozhovoru uvedl, že stanice si zachová svůj sportovní charakter. "Budeme jej rozvíjet. Do programové nabídky budou přidány nové elementy, díky nimž bude nejatraktivnější pro diváky," uvedl. Podrobnosti nesdělil.

Stanice Orange Sport po prodeji změní název. Na jaký? "Ještě nad tím přemýšlíme," říká v rozhovoru pro wirtualnemedia.pl.

Orange Sport zahájil vysílání v srpnu 2008. Stanice je dostupná v nabídkách platforem Orange TV, nc+ a Cyfrowy Polsat a také u vybraných kabelových a IPTV operátorů. Program stanice může sledovat více než 5 milionů polských domácností.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články