Quantcast

Teď vaří šéf! - nový pořad Primy se Zdeňkem Pohlreichem

| redakce | tisk

Již v neděli 21. 9. v 18.00 hodin ovládne obrazovky televize Prima nekompromisní šéf Zdeněk Pohlreich a jeho nový pořad Teď vaří šéf!

Tenhle pořad bude pro ty, kdo si lámou hlavu s tím, jak uvařit rychle, chutně a v pohodě. Pro ty, kteří neberou vaření jako mučivou povinnost, ale pro ty, kteří chtějí, stejně jako já, rozdávat i při vaření radost a smích. Zapomeňte na patlaly, šarlatány a zoufalce a udělejte si konečně ze své kuchyně místo plné radosti a zábavy! Pojďte vařit se mnou, bude to snazší, než si myslíte,“ zve diváky na svůj nový pořad Teď vaří šéf! jeho hlavní protagonista Zdeněk Pohlreich.

Teď vaří šéf! - nový pořad Primy se Zdeňkem Pohlreichem
▲ Teď vaří šéf! - nový pořad Primy se Zdeňkem Pohlreichem

Teď vaří šéf! je cooking show založená na propojení profesionality a domácí kuchyně. Obojí se musí dělat s nasazením a musí to člověka bavit. A Zdeňka Pohlreicha vaření opravdu baví! Zdeněk coby profesionální kuchař divákům přiblíží chod zavedené a fungující továrny na gastrozážitky.

Se stejným nadšením vaří ale i doma. Vařit doma jako profesionál není dle jeho názoru žádný problém. Každý díl se zaměří na konkrétní surovinu, například v prvním díle to bude kuře a diváci budou mít možnost naučit se celou řadu nápaditých receptů - tak, aby kuře zužitkovali opravdu celé!

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články