Quantcast

Prima ZOOM spouští od 5. října nový programový blok - Život naostro

| redakce | tisk

Prima ZOOM přichází s další programovou novinkou a vychází vstříc poptávce diváků nejlepšího dokumentárního kanálu u nás. Nový tematický blok Život naostro bude s premiérovými dokumenty a seriály pevně ukotven vždy v neděli v čase 20.00 - 22.00.

Nový blok se bude zaměřovat na žánr doku-reality a dobrodružný obsah. Tematicky pokryje např. dobrodružství chlapů na moři, denní chleba australského veterináře, netradiční cestování, pořady se soutěžním aspektem, nadšence do aut, putování trucků po nebezpečných silnicích, lov a obecně „přežití“. Stejně tak sem zapadnou třeba životní osudy Miroslava Zikmunda. Proto odstartujeme minisérií Miroslav Zikmund: Cesta stoletím navazující na aktuální kino film Století Miroslava Zikmunda.

Prima ZOOM spouští od 5. října nový programový blok - Život naostro
▲ Prima ZOOM spouští od 5. října nový programový blok - Život naostro

Navazovat bude od 21.00 seriál Veterinář z Bondi Beach - vždy dva díly za sebou. Hlavními hrdiny dokumentárního seriálu jsou veterináři ze Sydney, doktor Chris Brown a doktorka Lisa Chimesová, a úchvatná scenérie pláže Bondi, která patří k nejslavnějším přírodním lokalitám celé Austrálie. Doktor Brown je jedním z nejvytíženějších australských veterinářů. Každodenní pomáhání a zachraňování zvířat v nouzi je nečekaně dojemnou, ale i dobrodružnou podívanou. Chris Brown - ideál žen a vzor mužů - nenechá nikoho chladným.

Prima ZOOM spouští od 5. října nový programový blok - Život naostro
▲ Prima ZOOM spouští od 5. října nový programový blok - Život naostro

„Život naostro“ nahradí blok „Ztracený svět dinosaurů“. O oblíbené dinosaury a téma paleontologie ale diváci nepřijdou. Tento obsah samozřejmě z Prima ZOOM úplně nezmizí. Dokumenty s touto tematikou najdete nadále v rámci bloku „Tajemství Země a vesmíru“ v premiérách ve čtvrtek 18.00 - 20.00.

Život naostro od 5. října na Prima ZOOM:

20.00 - Miroslav Zikmund: Cesta stoletím
21.00 - Veterinář z Bondi Beach

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články