Quantcast

Povolení vrtat - doku seriál na Viasat Explore

| redakce | tisk

Na ropném poli v Albertě nastalo jaro. Příjezdové cesty se proměnily v řeky bláta a veškerá těžba se zastavila. Takže těžební králové kanadského severu se vydali na cesty.

Těžaři Cody, Kelly, Mike a Hutch vzali práci v Louisianě - více než 3000 kilometrů od domova. Je to + 40 stupňů Celsia versus - 40, úžeh versus omrzliny. A naši čtyři kanadští přátelé zjišťují, že tam dole na jihu je to úplně jiná hra, s úplně novými pravidly.

Povolení vrtat - doku seriál na Viasat Explore
▲ Povolení vrtat - doku seriál na Viasat Explore

Vítejte na jedné z nejdivočejších party amerického jihu! Pokud chce tým z kanadské Alberty zapadnout, musí se adaptovat a naučit se, jak se věci nově dělají u kolegů v Louisianě. Jak je situace vážná se ukáže hned ve chvíli, kdy se Cody, Kelly, Mike a Hutch poprvé setkají s jižanskými těžaři - uvidíte jednu velkou eskapádu, ve které nebude chybět rachot kostí a tolik ropy a bláta, kolik si snad ani neumíte představit.

Na jihu jsou věci zkrátka úplně, ale úplně jiné. Počínaje venkovními teplotami, kdy Kelly a Hutch čelí hrozbě roztavení jedné z vrtných trubek na louisianském slunci. Přežijí čtyři neohrožení Kanaďané s jejich pověstnou náturou a humorem své americké dobrodružství? A rozhodne se některý z nich, že život v Louisianě je právě pro něj?

Nenechte si ujít ani minutu tohoto skutečně povedeného lovu za pověstným "Texaským čajem"! Pouze na Viasat Explore! Doku seriál Povolení vrtat vždy v pondělí od 23.3. do 11.5.2015 ve 21:00 hodin.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články