Quantcast

DIGI Slovakia představila Novou Káblovku DIGI

| redakce | tisk

Společnost DIGI Slovakia vylepšuje své služby pro zákazníky. Po satelitní platformě Nová DIGI, jež byla představena 1.5.2014, uvedla na trh Novou Káblovku DIGI. Podle provozovatele je kvalitnější, spolehlivější a programově bohatší.

Ve většině měst ji poskytuje za nezměněnou cenu. Výjimkou je Handlová, kde došlo k navýšení ceny o 5 centů a Komárno, kde se cena zvýšila o 15 centů. Stalo se tak kvůli slaďování cen.

DIGI Slovakia nabízí Novou Káblovku DIGI v analogové i digitální kvalitě.

Technologické změny kabelové televize DIGI byly odstartovány v listopadu 2014 ve městech Brezno a Košice a postupně byl testovací provoz rozšířen do dalších měst (Prievidza, Handlová, Ružomberok, Žiar nad Hronom, Šala, Komárno, Senica a Bratislava). Během testovacího provozu společnost ověřovala kompatibilitu nové kabelové TV a televizního přijímače zákazníka.

Testovací balíček obsahoval na frekvenci 314 MHz následující programy: Duck TV, Disney CHANNEL, Minimax/ Dorcel, Nova Sport, DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD, DIGI Sport 4 HD, TA3, Viasat Nature, Viasat History a Viasat Explore.

Pro sledování testovacího souboru programů potřeboval divák kabelový přijímač s podporou MPEG-4.

Vedle televizní nabídky došlo i k vylepšení nabídky internetu. Maximální rychlost přístupu na internet se zvyšuje z původních 40/20 Mbit/s na 50/25 Mbit/s (INTERNET Maxi) a z 20/10 Mbit/s na 30/15 Mbit/s (INTERNET Štandard). Cena internetu se nemění.

Marcel Šatanek, generální ředitel DIGI Slovakia k tomu uvedl: „Investičné zámery sme začali realizovať ešte začiatkom minulého roka. Vyvrcholili 1.mája 2014, kedy sme verejnosti predstavili satelitnú Novú DIGI. Po jej úspešnom štarte sme na jeseň začali rekonštrukciu KÁBLOVKY a INTERNETU. Naplnili sme tak svoje sľuby, že po vstupe nového majiteľa Slovak Telekom, a.s. (september 2013) technicky a obsahovo zdokonalíme poskytované služby a zároveň nebudeme zvyšovať ceny. Podarilo sa. DIGI sa tak stáva dôveryhodným partnerom a naši zákazníci to oceňujú.“





Reklama




Vybrané články