Quantcast

ÓČKO na jaře obohatí program

| redakce | tisk

Hudební stanice ÓČKO si se změnou jarního programového schématu k 30. 3. přichystala několik novinek. Program doplní lifestylové a specificky zaměřené pořady. Objeví se trendy Bestie, pořad o taneční hudbě Digital Love, herní magazín Joystick a soutěžní Fashion Time. Rozšíří se i minipořady o úspěšné vlogy z Youtube.

Všechny nové pořady cílíme na konkrétní diváky. Tomu odpovídá jak jejich podoba, tak i umístění v programu. V kombinaci s dalšími formáty, které již vysíláme, pokryjeme už téměř všechny oblasti, které naše diváky zajímají,“ popisuje programovou strategii šéfdramaturg ÓČKA Alexandr Guha. „Pokračuje také propojování televizního vysílání s online aktivitami, ve kterých je ÓČKO progresivní.“

V pátek odpoledne se na obraz vrací pořad Fashion Time, avšak v nové soutěžní podobě. Ústředním motivem zůstává móda, tentokrát se však musí soutěžící „oháknout“ ve stanovený čas a s daným rozpočtem. Výslednou podobu zhodnotí přísní stylisté a porovnají ji se známými osobnostmi v rámci módní policie.

Sobotní pořad Joystick je určen nejen pro hráčskou komunitu. V pořadu se objeví soutěže o nejnovější hardware vychytávky, populární Let´s Play i novinky ze serveru hrej.cz. O přístupnou formu se totiž postará špičkující se moderátorský pár, který tvoří populární herec Míra Nosek se svou manželkou Ivankou

Bestie /čteno bestý/, alias nejlepší kamarádka dívek a žen, sleduje každou středu večer nejnovější trendy. Sbírá inspiraci od blogerek a šéfredaktorek módních časopisů. Úspěšné blogerky se představí i v roli modelek na velkých módních akcích.

Svůj prostor samozřejmě dostává i žánrová hudba. Kromě hardcore muziky v pořadu Drive, který se na přání fanoušků posunul na desátou večerní v neděli, získává svůj pořad i taneční scéna. Čtvrteční Digital Love s talentovaným DJem Adrianem Bolfem přinese půlhodinovou porci dance a house music, reportáže z parties, aktuální žebříčky a rozhovory s DJs.

ÓČKO na jaře obohatí program
▲ ÓČKO na jaře obohatí program

Stejka a Johnnyho Valdu, baviče z řad nejpopulárnějších youtuberů, doplní vlogerky Makyna016 se StylWithMe a jejich Zápisník. V krátkých pátečních videích dojde každé ráno a odpoledne na DIY triky, GRWM rady a vůbec vše, co zajímá teen slečny. „Pomocí velkého fanklubu, který na internetu holky mají, je to další doplnění série minipořadů k úspěšnému Dotykáči, Švédské Trojce nebo Bravíčku s Maťo Harichem. Průvodci těchto krátkých pořadů skvěle propojují TV vysílání s dalšími mediatypy pro mladé,“ uzavírá Alexandr Guha.

Hudební stanice ÓČKO, ÓČKO GOLD a ÓČKO EXPRES jsou součástí multimediální skupiny MAFRA.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články