Quantcast

Eleven Sports potvrdil vysílání La Ligy

| redakce | tisk

Eleven Sports Network koupil vysílací práva na španělskou fotbalovou ligu na tři sezóny pro polské území. To platí pro zápasy La Liga v přímých přenosech a záznamech v sezónách 2015/16, 2016/17 a 2017/18.

Vysílání doplní informační pořady, zkrácené zápasy a analýzy expertů.

Eleven Sports Networks získal tříletou smlouvu umožňující vysílání španělské Primera División, zápasů Liga de Fútbol Profesional.

Polští fanoušci mohou sledovat kanály Eleven a Eleven Sports v player.pl. V nejbližší době se se obě stanice objeví o některých operátorů.

Eleven Sports Network bude vysílat všechny fotbalové zápasy, na které společnost získala vysílací práva - vedle La Liga půjde také o francouzskou Ligue 1, italskou Series A TIM, prestižní anglický FA Cup, belgickou Jupiter Pro League, skotskou SPFL a také programy klubových kanálů (Arsenal, Milan).

Eleven Sports, druhý kanál skupiny, přinese nejzajímavější události z nejlepších sportů, včetně fotbalových zápasů, které se neobjeví v programu Eleven a také řadu dalších přenosů jako tenisové ATP 250 a jiné. Programy přinesou více než 2000 hodin živých přenosů za rok.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články