Quantcast

M7 Group bude v Rakousku dodávat nové dekódovací karty

| redakce | tiskobrázek k článku: M7 Group bude v Rakousku dodávat nové dekódovací karty

Lucemburská mediální skupina M7 Group, vlastník česko-slovenské satelitní platformy Skylink, začne v listopadu u našich jižních sousedů distribuovat vlastní přístupové karty.

Programová nabídka HD Austria tak bude dostupná bez dekódovací karty ORF. Nová karta umožní přístup nejen k programů HD Austria ale i k programovým službám ORF a také k privátním stanicím.

Zákazníci v Rakousku budou mít o listopadu možnost se rozhodnou mezi příjem programové nabídky přes karty HD Austria a ORF Digital. Nové karty mají satelitním domácnostem v Rakousku umožnit příjem programů v HD rozlišení a řadu nových a inovativních funkcí.

Placené programy platformy HD Austria byly doposud dostupné jen prostřednictvím karet veřejnoprávní ORF. To se ale v listopadu změní a skončí monopol pro ORF karty a má jít o skutečnou alternativu ke stávajícím ORF kartám.

Provozovatel platformy HD Austria hodlá divákům přinést nové služby a hybridní produkty, které doplní a kombinuje satelitní televizní nabídku s obsahem z internetu. Novinky budou představeny za několik týdnů.

M7 Group provozuje vedle Skylinku i další DTH platformy v západní a střední Evropě - Canal Digitaal, TV Vlaanderen, TéléSAT, AustriaSat Magyarország. Na těchto trzích má více než 3,5 mil. zákazníků.

zdroj: infosat.de





Reklama




Vybrané články