Quantcast

Premiérové seriály na AMC Channel v roce 2016

| redakce | tisk

Stanice AMC Channel ohlásila premiéry svých seriálů pro první polovinu roku 2016 a to jak premiérovou první řadu The Night Managera, tak i druhé řady již populárních seriálů Fargo a Fear the Walking Dead: Živí Mrtví - Počátek Konce.

Osmidílné špionážní drama, „The Night Manager“, ve kterém v hlavních rolích hrají Hugh Laurie („Dr. House“) a Tom Hiddleston („Avengers“), bude mít premiéru v pondělí 22. února ve 21:00 hod. Velmi populární seriál „Fargo“ se dočká pokračování už od 8. února od 22:00, tedy hned po The Night Managerovi. Diváky čeká také druhá série „Fear the Walking Dead: Živých mrtvých - Počátek konce“, doprovodného seriálu ke globálnímu seriálovému hitu „Živí mrtví“, která bude mít celosvětovou premiéru v pondělí, 11. dubna. Každý díl seriálu „Fear the Walking Dead: Živí mrtví - Počátek konce“ vysíláme v kombinaci s „Talking Dead“, což je populární talk-show, kterou moderuje Chris Hardwick.

Premiérové seriály na AMC Channel v roce 2016
▲ Premiérové seriály na AMC Channel v roce 2016

Současná interpretace špionážního románu Johna Le Carré, „The Night Manager“ vypráví o bývalém britském vojákovi Jonathanu Pineovi (Tomu Hiddleston), kterého naverbuje agentka strategického zpravodajství Angela Burr (Olivia Colman), aby se infiltroval do vnitřního okruhu mezinárodního obchodníka Richarda Onslowa Ropera (Hugha Laurieho) a zničil ďábelskou alianci mezi obchodníky se zbraněmi a zpravodajskou komunitou, kterou napomáhal vytvořit. Aby se Pine dostal k srdci Ropeova rozsáhlého impéria, musí odolávat podezření jeho zkorumpovaného náčelníka štábu Majora Corkorana (Tom Hollander) a půvabu jeho krásné přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki). V jeho boji za správnou věc se Pine musí nejdříve sám stát kriminálníkem. Mezi tvůrce tohoto seriálu patří John Le Carré, Simon Cornwell, Stephen Cornwell a Stephen Garrett. Tvůrci seriálu jsou také spisovatel David Farr a Susanne Bier, vítězka Academy Award®, která je i režisérkou. „The Night Manager“ je koprodukcí AMC, BBC One a The Ink Factory.

Premiérové seriály na AMC Channel v roce 2016
▲ Premiérové seriály na AMC Channel v roce 2016

Druhá řada seriálu FARGO se dějově vrací před všechny události, které se odehrály v první sérii. Divák se tak ocitne spolu s hlavními hrdiny v roce 1979 v Sioux Falls v Jižní Dakotě a v Luverne ve státě Minnesota, kde mladý policista řeší místní války gangů a zločineckých organizací, které se nebojí celý krvelačný kolotoč pojmout ve velkém stylu. V hlavních rolích: Kirsten Dunst, Ted Danson a další.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články