Quantcast

Prima MAX rozšiřuje pokrytí DVB-T. Začne vysílat pro Ostravsko

| redakce | tiskobrázek k článku: Prima MAX rozšiřuje pokrytí DVB-T. Začne vysílat pro Ostravsko

Pátý kanál FTV Prima s názvem Prima MAX bude od pondělí 1.2.2016 dostupný pro další domácnosti. Stanice bude šířena prostřednictvím multiplexu 3 z vysílačů Ostrava a Slezská Ostrava.

Stanice Prima MAX obsadí regionální pozici, kterou doposud využívá jiný vysílatel.

Dnes 25.1.2016 vstupuje programová služba Prima MAX také do nabídky satelitní platformy Skylink. Prima MAX HD se stane součástí nejnižšího balíčku DIGITAL HD, který je dostupný na všech aktivních kartách po úhradě servisního poplatku, případně po aktivaci některého placeného balíčku.

FTV Prima očekává, že po zařazení Prima MAX do dalších sítí získá další diváky.

Věřím, že pokrytí severní Moravy a zařazení do nabídky satelitní televize Skylink přinese kanálu Prima MAX nové nadšené diváky. Na další měsíce jsme si pro ně připravili MAXimální filmové zážitky - nestárnoucí české komedie i hollywoodské trháky,“ říká Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

Kanál Prima MAX byl spuštěn 20. listopadu loňského roku a již po svém spuštění si našel stálou diváckou základnu. Nejúspěšnějším dnem bylo 21. listopadu 2015, kdy denní share na Prima MAX dosáhl 2,71 % v CS 15+. Nejsledovanějším pořadem byla premiéra filmu Vlk z Wall Street, který v CS 15+ vidělo 135 000 diváků.





Reklama




Vybrané články