Quantcast

Evropské šampionáty v atletice na Eurosportu do roku 2019

| redakce | tiskobrázek k článku: Evropské šampionáty v atletice na Eurosportu do roku 2019

Eurosport nadále posiluje vysílání atletiky a olympijských sportů na všech platformách. Dohoda Eurosportu a Evropské vysílací unie (EVU) zahrnuje největší atletické události na evropském kontinentu do roku 2019.

Už v červenci bude Eurosport vysílat ME v atletice v Amsterdamu, součástí dohody jsou i halová mistrovství Evropy 2017 a 2019 a také Mistrovství Evropy družstev v atletice 2017, 2018 a 2019.

Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton: „Tato dohoda je součástí našeho závazku atletice a olympijskému hnutí. Eurosport je destinací pro fanoušky olympijských sportů a v Eurosportu se těšíme na vysílání olympijských her, které začne už za dva roky.“

Atletickým expertem Eurosportu bude v letošním roce i během olympijských her od roku 2018 trojskokanská legenda Jonathan Edwards, světový rekordman, olympijský vítěz a mistr světa.

Eurosport bude i v letošním roce vysílat největší maratony světa (už v neděli 3. dubna Pařížský maraton) a v některých zemích závody Diamantové ligy (Německo, Velká Británie).

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články