Quantcast

AXOCOM rozšiřuje působení ve střední a východní Evropě

| redakce | tisk

Mediální společnost AXOCOM otevřela své nové zastoupení v rumunské Bukurešti a zařadila tak do portfolia svých aktivit již čtvrtou zemi. V Rumunsku bude AXOCOM působit v roli dodavatele mediálních a distribučních služeb pro část svých stávajících i budoucích klientů.

Ředitelka AXOCOM Erika Luzsicza považuje Rumunsko za začátek nové fáze ve vývoji své společnosti. „V uplynulých dvou letech jsme se soustředili na to, abychom se etablovali na českém, slovenském a bulharském trhu,“ říká Luzsicza. „Nyní máme v těchto zemích pevnou pozici a je správný čas pokusit se proniknout na nové trhy.“

Dalším cílem expanze AXOCOM by se v dohledné budoucnosti mělo stát Maďarsko. Výhledově by se mohly připojit i některé země Balkánu. „V balkánském regionu se nyní trh vyvíjí dynamičtěji než ve střední Evropě, což je pro vstup nových hráčů zajímavé. Nejpodstatnější je pro nás pochopitelně kvalita našich služeb - do nové země vstoupíme až tehdy, kdy si budeme jisti, že dokážeme klientům poskytnout bezchybný servis,“ dodává ředitelka.

zdroj: Axocom





Reklama




Vybrané články