Quantcast

Dva polské kanály s licencemi na Ukrajině

| redakce | tiskobrázek k článku: Dva polské kanály s licencemi na Ukrajině

Ukrajinský regulátor médií vydal licence pro vysílání dvou televizních programů v polském jazyce. Jde o programy Kino Polska Muzyka International a Kino Polska International od provozovatele SPI International.

Obě stanice mají licence i od polského regulátora KRRiT, vydané 16-10-2013. V současné době se oba programy vysílají v USA v nabídce Dish Network.

Kino Polska International a Kino Polska Muzyka International jsou mezinárodní verze polských stanic Kino Polska a Kino Polska Muzyka. Stanice zahájily vysílání 20. července 2012 a od počátku jsou dostupné v USA v rámci platformy Dish Network. Oba kanály vysílají 23 hodiny denně a bez reklam.

Kino Polska Muzyka International se zaměřuje především na milovníky polské hudby, pop kultury, dokumentu a kina. Kino Polska International je stanicí věnovanou podpoře polského filmu v zahraničí.

Kino Polska International a Kino Polska Muzyka International se již brzy objeví v nabídce ukrajinských kabelových sítích a v budoucnu se mohou vysílat i v tamních satelitních platformách. Kanály budou na Ukrajině vysílat v polštině a bez reklam.

zdroj: nv.ua,tele-satinfo.ru,espreso.tv,satkurier.pl





Reklama




Vybrané články