Quantcast

Playtvak.cz v nabídce O2 TV

| redakce | tisk

Server Playtvak.cz, který brzy oslaví rok své existence, vstoupí se svými pořady do nabídky digitální televize O2 1. června. O2 TV dnes nabízí už 120 kanálů a její služby si předplácí přes 200 000 domácností. Playtvak.cz bude dostupný ze sekce menu O2 TV Box.

Obsah kanálu Playtvak.cz bude na O2 TV dostupný od chvíle jeho zveřejnění on-line, a to až 90 dnů. Jednotlivá videa zde budou řazena podle obvyklých parametrů typu žánru, oblíbenosti či počtu přehrání,“ říká Vladimír Mužík, ředitel videoobsahu mediální skupiny MAFRA.

O2 TV má ambici být místem, kde je k dispozici všechen zajímavý obsah, nejen ten televizní. Cesta, kterou jsme se vydali, funguje. Úspěšné internetové projekty se přesouvají na velkou obrazovku v pohodlí obývacího pokoje a nacházejí si úplně nové zákazníky,“ říká ředitel O2 TV David Duroň.

Projekt Playtvak.cz patří do portfolia mediální skupiny MAFRA a odstartoval začátkem loňského léta. Za necelý rok se etabloval jako významný hráč českého internetového vysílání, mnohé pořady přesahují sto tisíc zhlédnutí. Playtvak.cz nabízí tematicky různorodé pořady od videoblogů a situačních komedií přes lifestylové a gastronomické magazíny až po rozhovory se známými osobnostmi a reportáže dokumentárního charakteru.

zdroj: Mafra





Reklama




Vybrané články