Quantcast

nc+ TNK s paketem Start+ s modulem CI+

| redakce | tisk

Od 21.6.2016 polská pay-tv platforma nc+ nabízí novou službu „nc+ telewizja na kartę z Pakietem Start+“ (nc+ TNK s paketem Start+) s modulem CI+. V rámci nabídky mohou klienti sledovat více než 130 programů, z toho 46 v HD rozlišení a rovněž i kompletní nabídkou stanic CANAL+ na dobu jednoho měsíce.

Služba je poskytována pre-paid, bez nutnosti uzavírání smlouvy.

Modul CI+, který je nabízen spolu s nabídkou „nc+ telewizja na kartę z Pakietem Start+“, spolupracuje s televizory se zabudovaným satelitním tunerem. Jde o televizory předních výrobců jako například LG, Sony, Samsung, Panasonic či Thomson.

Cena balíčku „nc+ telewizja na kartę z Pakietem Start+“ s modulem CI+ stojí 199 zlotých (cca 1225 Kč). Paket bude operátor nabízet u vybraných prodejců.

Klienti se po měsíci mohou rozhodnout, jaký balíček pak budou sledovat:

1) Balíček Start s přístupem k 60 programům, z toho 20 v HD rozlišení, na bázi pre-paid, bez smlouvy za cenu 19,99 zlotých měsíčně (122,50 Kč). Minimální období, na které je možné službu zaplatit, je 1 měsíc.

nebo

2) Vybraný balíček nc+ spolu se smlouvou na jednu z nabídek nc+, s opcí CANAL+ a HBO v ceně od 29,90 zlotých měsíčně.

Modul pracuje v systému Nagra MA a karta s modulem je spárována. Modul nepracuje v módu "legacy", což znamená, že funguje pouze v zařízeních s CI+ rozhraním.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články