Quantcast

Kdo provozuje stanice Mňam TV a Mňau TV? Zjišťuje RRTV

| redakce | tiskobrázek k článku: Kdo provozuje stanice Mňam TV a Mňau TV? Zjišťuje RRTV

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) v současné době zjišťuje, kdo provozuje tématické programy Mňam TV a Mňau TV. Regulátor se proto dotazuje provozovatele CE Media, zda v současné době provozuje tyto programy.

Mňam TV vysílá na základě licence udělené dne 3. února 2015 a Mňau TV podle licence ze dne 6. října 2015.

RRTV se proto rozhodla oslovit společnost Digital Broadcasting s dotazem, zda má uzavřenou smlouvu na šíření programu Mňau TV v multiplexu 4 se společností CE Media, s.r.o. nebo S&P Broacasting, a.s.

Firma Digital Broadcasting do 28.2.2017 šířila stanici Mňau TV celoplošně v DVB-T multiplexu 4. Provozovatel stanice se rozhodl přestat financovat pozemní distribuci a zaměřit se na jiné platformy. Od 1.3.2017 je proto program Mňau TV součástí nejnižší programové nabídky DIGITAL operátora česko-slovenské platformy Skylink.

Regulátor zároveň upozornil společnost CE Media, že neoznámil Rada zahájení vysílání programu Mňau TV a každé služby přímo související s programem a dále síť elektronických komunikací, jejímž prostřednictvím vysílá program digitálně. RRTV stanovila firmě lhůtu k nápravě 15 dnů ode dne doručení tohoto upozornění.

RRTV zároveň žádá společnost S&P Broadcasting, a.s. o podání vysvětlení zda provozuje stanice Mňau TV a Mňam TV, na které získala nové licence 25.10.2016. Rada stanovila lhůtu k podání vysvětlení do 15 dnů ode dne doručení této žádosti.





Reklama




Vybrané články