Quantcast

Cartoon Network od 20. září v češtině

| redakce | tiskobrázek k článku: Cartoon Network od 20. září v češtině

Čeští a slovenští diváci si od 20. září mohou nově vychutnat animované pořady Cartoon Network v českém jazyce. Publikum TV stanice, která jako první začala vysílat animované pořady 24 hodin, se může těšit na oblíbené známé seriály z minulosti.

Cartoon Network divákům přinese například Ben 10 či Raketové holky (The Powerpuff Girls), ale i na zcela nové programy jako Zataženo, občas trakaře (Cloudy with a chance of meatballs). Lokalizované vysílání kanálu Cartoon Network bude zahájeno u příležitosti celosvětového 25. výročí.

Stanice Cartoon Network zahájila provoz 1. října 1992 a změnila tím vnímání animovaných pořadů, jak je lidé doposud znali. Jako první totiž celodenně vysílala výhradně animovaný obsah. Po celé roky pokračovala ve své tradici a přinášela inovativní seriály jako Čas na dobrodružství (Adventure Time), Steven Universe nebo Gumballův úžasný svět (The Amazing World of Gumball). Nyní, přesně o 25 let později, se českému a slovenskému publiku představují klasické animované postavičky, které vůbec poprvé v historii mluví českým jazykem.





Reklama




Vybrané články