Quantcast

Atmedia má nového vlastníka VM Media Investment

| redakce | tisk

V září letošního roku došlo k prodeji mediálního zastupitelství Atmedia Czech s.r.o. Novým vlastníkem je společnost VM Media Investment, jejímž jediným jednatelem je Michaela Vasilová, stávající Managing Director společnosti Atmedia.

Dosavadní majitelé se k prodeji rozhodli s ohledem na plány rozvoje na domácím mediálním trhu.

Atmedia má nového vlastníka VM Media Investment
▲ Atmedia má nového vlastníka VM Media Investment

V osobě Michaely Vasilové jako jednatelky společnosti mají partneři Atmedia záruku kontinuity a stability, dosavadní Managing Director je totiž dlouholetou tváří společnosti: „V Atmedia jsem desátým rokem, tedy od samého počátku existence mediálního zastupitelství. Od začátku jsem byla plně zapojena do prodeje, jehož cílem bylo najít důvěryhodného partnera. Mám radost, že se nám tento cíl podařilo naplnit,“ uvádí nová jednatelka Atmedia Michaela Vasilová.

Pro zastupované tematické stanice znamená změna vlastníka mediálního zastupitelství Atmedia silnější pozici na trhu, jelikož strategická rozhodnutí společnosti budou moci být flexibilnější a proběhnout přímo v Praze. „S příchodem nového vlastníka začíná nová etapa zastupitelství Atmedia. Společně přispějeme k dalšímu rozvoji segmentu tematických televizí v České republice,“ komentuje změnu vlastníka Michaela Vasilová.

Společnost Atmedia Czech je obchodní zastupitelství tematických TV stanic. Atmedia působí na českém trhu od roku 2008, kdy začala s klasickým spotovým prodejem reklamního prostoru.

V roce 2009 část stanic z portfolia vstoupila do peoplemetrového měření, a přidala se tak k prodeji v „jednotné měně“ - GRP. Počátkem roku 2010 uvedla Atmedia na trh tehdy jedinečný způsob prodeje reklamního prostoru na tematických stanicích. Jednalo se o prodej prostřednictvím prodejních balíčků. Obchodně aktuálně zastupuje 27 tematických televizních stanic na českém a slovenském trhu, mj. z významných mezinárodních skupin jako AMC, Disney, FOX nebo JOJ.

zdroj: AtMedia





Reklama




Vybrané články