Quantcast

Divoké devadesátky aneb Silvestr 2017 na CS filmu

| redakce | tiskobrázek k článku: Divoké devadesátky aneb Silvestr 2017 na CS filmu

Na konci každého roku se sluší ohlédnout za uplynulým obdobím. Ani silvestrovský program CS filmu, televize českých a slovenských filmů, nebude výjimkou. Tentokrát to ovšem učiní důkladně. Vrátí se do doby těsně porevoluční, do divokých devadesátých let, kdy se stal z kdekoho podnikatel, s trvalou na hlavě a oblékající fialové sako s bílými ponožkami.

Podnikalo se skutečně divoce, jak dokazují dva nasazené filmy mapující tuto kvasící dobu - Divoké pivo a Nahota na prodej. Oba filmy jsou skutečně naturalistické a na svou dobu odvážně lechtivé. Navíc v nich hraje jeden z prvních pražských mafiánů, Ivan Jonák, který byl krátce po natáčení zatčen a odsouzen na osmnáct let za nájemnou vraždu své manželky. Kromě něj se v obou filmech můžete potkat s výkvětem herecké scény: s bodrými herci a s krásnými herečkami, které v těch divokých devadesátkách neměly problém s ukazováním všeho, čím je příroda obdařila... Namátkou to budou: Markéta Hrubešová, Jiří Krampol, Lukáš Vaculík, Karla Tříska, Bronislav Poloczek, Jiří Lábus, Jiří Sovák, Miroslav Vladyka, jiří Pomeje, Oldřich Navrátil, Kateřina Winterová, Zdeněk Srstka, Jana Paulová, Hana Brejchová, Antonín Jedlička, Pavel Nový, Karel Augusta, Roman Skamene a další.

A protože dobré zábavy není nikdy dost, tak budou oba filmy proloženy pořady S Pivrncem na pivu - setkáními mistrů humoru v podání Petra Urbana, Pavla Nového, Jiřího Krampola a jejich hostů. Ti nás spolu s Rudou Pivrncem v Pivrncově lokálu ve Smržovce seznámí s těmi nejlepšími vtipy! A to nejen s těmi vyprávěnými, ale i kreslenými, a dokonce i čerstvě zfilmovanými! Uvidíte, jaké vtipy naše hosty nejvíce baví, kolik jich za život vymysleli, povyprávěli nebo nakreslili.

Nebudou-li v době jejich vysílání diváci u televize, nevadí. Je tu ještě rádio! Vtipy veskrze košilaté a hospodské totiž nabídne k poslechu i s CS filmem spřízněné Radio Dechovka. To připravilo na silvestrovský večer (a na večery předcházející i následující) Hospodskou zábavu, aneb vysílání s hvězdičkou. Ve dvacetiminutovém bloku, který už dnes pravidelně startuje od deseti hodin večer, se hrají písně nejen mírně, ale dokonce výrazně peprné.

Program CS Film na Silvestra 2017 a Nový rok 2018

31.12.
12:00 Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
14:00 Poslední propadne peklu
16:00 Na kometě
17:20 O lidech okolo stolu
18:00 Král Šumavy
20:00 Divoké pivo
21:35 S Pivrncem na pivu 1
22:00 Nahota na prodej
23:40 S Pivrncem na pivu 2

1.1.
12:00 Už zase skáču přes kaluže
14:00 Tři vejce do skla
16:00 Pějme píseň dohola
18:00 Vynález zkázy
20:00 Svatby pana Voka
22:00 Slnko v sieti

zdroj: CS Film





Reklama




Vybrané články