Quantcast

Travelxp 4K od středy v paketu HD+

| redakce | tisk

Travelxp 4K,jeden z předních světových televizních kanálů o cestování a životním stylu, začne ve středu 13. prosince 2017 vysílat v Ultra HD rozlišení a HDR (High Dynamic Range) pro zákazníky platformy HD+ po celém Německu.

Stanice bude šířena přes satelitní systém Astra na pozici 19,2°E a bude využívat satelitní distribuce společnosti MX1.

Travelxp 4K je také jednou z prvních televizních sítí na světě,která vysílá v HDR, což poskytuje lepší kontrakt a výrazně zlepšuje zážitek ze sledování programu. Díky této technologii mohou zákazníci HD+ si vychutnat prázdninové destinace z celého světa z pohodlí svých domovů bez jakýchkoliv dodatečných nákladů - v kvalitě obrazu, která je téměř dobrá jako v reálném životě.

Vysílání Travelxp 4K bude nejprve poskytováno v anglickém jazyce. Začátkem roku 2018 se diváci dočkají i prvních pořadů německé produkce.

Program Travelxp 4K byl nejprve spuštěn před téměř rokem na Ultra HD platformě SES (Astra) v Severní Americe. Aktuálně SES v Severní Americe nabízí již programy NASA TV UHD, Fashion One 4K, C4K360 UHD1, 4KUNIVERSE, Funbox UHD, Nature Relaxation 4K, demo kanál SES, Insight TV a The Country Network.





Reklama




Vybrané články