Quantcast

MS v hokeji na ČT a RTVS, v HbbTV i na webu

| redakce | tisk

Dnes bude v Dánsku slavnostně zahájeno Mistrovství světa v ledním hokeji. Hokejový šampionát budou hostit dvě města - Kodaň a Herning. První zápasy začínají dnes 4.5.2018 v 16:15 hodin. Své síly poměří Kanada s USA a Rusko s Francii.

Dnes večer na diváky čekají další dva zápasy - Německo - Dánsko a Švédsko - Bělorusko.

První zápas českého a slovenského národního týmu se hraje v sobotu 5.5.2018 ve 20:15 hodin. Půjde o atraktivní derby bývalých federálních států - Česko - Slovensko.

HbbTV aplikace ČT s MS v hokeji
▲ HbbTV aplikace ČT s MS v hokeji

Všech 64 zápasů nabídnou svým divákům Česká televize (ČT) a Rozhlas a televize Slovenska (RTVS). Řada utkání se dostane do klasického vysílání. Některé z důvodu kolize s jiným hokejovým zápasem nebo jiným sportem půjdou ze záznamu. Všechny zápasy mohou diváci ČT i RTVS sledovat živě prostřednictvím HbbTV aplikace, případně z webových stránek mshokej.cz, resp. hokej.rtvs.sk, kde zájemci najdou podrobný rozpis a přehled vysílání všech zápasů.

V klasickém vysílání ČT a RTVS přinesou vedle samotných utkání také analýzy, rozhovory či statistiky.

ČT pro své diváky přichystala speciální relaci "Hokej v 10 minutách", která přinese to nejlepší z hracího dne MS v hokeji. Na obrazovkách RTVS bude hokejový šampionát analyzovat půlhodinový pořad "MS v kocke".





Reklama




Vybrané články