Quantcast

Battle Creek a Josh Duhamel se vrací od 20. června na AXN

| redakce | tisk

Hvězdou americké komediální kriminálky Battle Creek je miláček ženského publika, Josh Duhamel. Nyní mají čeští diváci příležitost ocenit herecké a komediální umění Joshe Duhamele v premiéře na televizi AXN.

Práce detektiva Russe Agnewa (Dean Winters) na zcela podfinancované policejní stanici v malém a ospalém městečku Battle Creek v Michiganu je obrácena vzhůru nohama, když do něj přijede sympatický a charizmatický speciální agent Milton Chamberlain (Josh Duhamel). Ten otevře novou kancelář FBI a vybere si Russe za svého parťáka.

Battle Creek a Josh Duhamel se vrací od 20. června na AXN
▲ Battle Creek a Josh Duhamel se vrací od 20. června na AXN

Miltonův dokonalý přístup s pomocí nejmodernějšího vybavení je sice impozantní, střetává se však s Russovým stylem staré školy. Ten je doslova šokován svérázným a k lidem přátelským stylem detektivní práce svého nového kolegy Milta. Jak pracují na tom, aby vyčistili ulice města od zločinu, začínají společně váhat, zda mají jejich metody v ekonomicky strádajícím městě vůbec nějaký užitek.

Detektivní seriál byl natočen v roce 2015, televize AXN jej vysílá v českém znění každou středu od 20. června 2018 ve 21:00 hodin.

zdroj: AXN





Reklama




Vybrané články