Quantcast

Satelitní platforma MTS TV má již půl milionu abonentů

| redakce | tisk

Největší ruský telekomunikační operátor MTS a poskytovatel digitálních služeb ohlásil dosažení významného milníku. Operátor má již 0,5 milionu zákazníků satelitní televize MTS TV (ABS 2A, 74,7°E).

Satelitní televize získala během první poloviny roku 2018 o 2,8x více zákazníků než ve stejném období roku 2017. Služby MTS TV aktuálně využívá více než 500 tisíc předplatitelů.

Od počátku roku 2018 se zvýšila abonentská základna satelitní televize MTS TV o 32,4 procenta.

Největší tempo růstu abonentů zaznamenal operátor v Zabajkalském kraji, kde během jednoho roku (od června 2017 do června 2018) se zvýšil počet klientů 3,7x. Druhý nejvyšší nárůst předplatitelů MTS eviduje ve Sverdlovské oblasti (trojnásobný nárůst počtu klientů). Třetím místem největšího zájmu o satelitní MTS TV je v Krasnodarském kraji, kde se počet předplatitelů zvýšil 2,8 krát.

Většina abonentů satelitní televize MTS žije v Moskvě a moskevské oblasti. Zabajkalském kraji, Krasnodarském kraji, Novosibirské oblasti a Burjatsku. Celkový počet zákazníků v těchto regionech tvoří více než 20% z celkového počtu klientů satelitní televize MTS TV.

MTS TV nabízí již v základním balíčku širokou nabídku zábavních a vzdělávacích programů, 34 stanic v HD rozlišení a tři v Ultra HD. Satelitní televize MTS je poskytována v 83 regionech Ruské federace (s výjimkou Kamčatky a Čukotky). V nabídce operátora je více než 200 programů.





Reklama




Vybrané články