Quantcast

TUTY TV s podzimními novinkami a rozšířením distribuce

| redakce | tisk

Televizní stanice TUTY provedla ve spolupráci s mediálním zastupitelstvím Atmedia analýzu publika za první rok vysílání, která jako hlavní cílovou skupinu vyhodnotila děti ve věku od 4 do 14 let.

Na základě této analýzy i dosavadního konceptu vysílání připravila stanice TUTY určité změny programové skladby pro podzim letošního roku. Upravené programové schéma, které se časově více přizpůsobuje biorytmům mladších a starších dětských diváků, se tak ve vysílání projeví od 17. září.

TUTY VIP U, Vojtěch Přívětivý (foto: TUTY TV)
▲ TUTY VIP U, Vojtěch Přívětivý (foto: TUTY TV)

Věříme, že změny přispějí k většímu sladění publika s atraktivním obsahem stanice s ohledem na návyky a denní režim dětí v předškolním a školním věku. Zároveň věříme, že tyto změny povedou ke zvýšení sledovanosti stanice TUTY u diváků ve věku 4 - 14 let,“ uvedla Michaela Vasilová, Managing Director v Atmedia.

Úspěchy u diváků sklízí stanice TUTY především díky své velmi rozsáhlé knihovně zahraničních seriálů. Z převzatých titulů se u dětského publika těší největší oblibě Hasič Sam, Teletubbies či Bořek stavitel, u starších školáků vedou seriály World of Winx, Speed Racer, Degrassi nebo Wolverine & Xmen.

TUTY Chart, Timmy White (foto: TUTY TV)
▲ TUTY Chart, Timmy White (foto: TUTY TV)

Ve vlastní tvorbě se TUTY TV nadále soustředí na své vlajkové lodě v podobě dvou oblíbených pořadů. Lifestylová talkshow VIP U s novým, talentovaným moderátorem Vojtěchem Přívětivým představuje novinky ze světa teen celebrit, zajímavá videa a také exkluzivní hosty v nejrůznějších adrenalinových situacích.

Klipová hitparáda TUTY Chart má rovněž nového moderátora, kterým je současný idol teenagerů, zpěvák a skladatel Timmy White. Vedle klasické hitparády pořad nabízí i rozhovory se známými hosty a také pohledy do prestižních zahraničních hitparád.

Jsem rád, že náš tým posílily tak mimořádné a talentované osobnosti, které jsou inspirací pro naše mladé diváky. Jsem přesvědčen že Vojtěch i Timmy dají svým pořadům nový, originální rozměr, který si publikum zamiluje,“ komentoval příchod nových moderátorů Pavel Bouček, obchodní ředitel TUTY TV.

Stanici TUTY rozšiřuje svoji dostupnost. Vedle pozemního vysílání v RS8 a satelitní distribuce v paketu Skylink byla stanice nově zařazena do nabídky START od společnosti UPC, dále do nabídky satelitní Nové Digi TV CZ a související služby DIGI2GO. V nejbližší době také dojde k jejímu začlenění do nabídky O2 TV.





Reklama




Vybrané články