Quantcast

Novinky UPC SK: Adventure HD, duck TV HD a Senzi HD

| redakce | tisk

Operátor kabelové televize UPC rozšířil na Slovensku svoji programovou nabídku o další programy ve vysokém rozlišení (HDTV). Nově zákazníkům digitální kabelové televize od 4.12.2018 nabízí stanice Adventure HD, duck TV HD a Senzi HD.

Adventure HD je sportovní a dokumentární program, duck TV HD je stanice pro děti a Senzi HD je slovenská hudební stanice.

Kompletní nabídka kabelové televize UPC na Slovensku po tomto rozšíření obsahuje 165 stanic, z toho 77 v HD rozlišení.

Novinky UPC SK: Adventure HD, duck TV HD a Senzi HD
▲ Novinky UPC SK: Adventure HD, duck TV HD a Senzi HD

Kabelový operátor UPC v těchto dnech přidání do své video knihovny MyPrime další filmy a seriály. Aktuálně nabízí více než 2 tisíce titulů. Mezi novinkami jsou i nové části populárních seriálů Mr. Robot či Downtown Abbey, ale i 30 nových filmů, mimo jiné i úspěšné slovenské tituly Únos, Čiara, Špina, české filmy Masaryk a Špindl, a hollywoodské Ztracený v džungli či Cesta bez návratu.

Stanice Adventure HD rozšiřuje nabídku balíčků Komfort, Komplet, Darwin, Sport a Plus. Dětská stanice Duck TV HD se stává součástí tarifů Komfort, Komplet a Kids, kde nahradí její SD verzi. Stanice Senzi HD nahrazuje její SD verzi a zákazníci ji najdou ve všech základních balíčcích od základního balíku Klasik.

Všechny tři nové stanice se stávají také součástí mobilní televize Horizon Go.





Reklama




Vybrané články